SG GUI Tenant creation fails

Hi Team,
I have issue when I try to create kibana tenant via SG-GUI. I couldn’t get any propmt of error but I could see error response in browser network tab (Inspect element).

Elasticsearch : 7.1.1
SG-Elasticsearch : 35.0.0
SG-Kibana: 7.1.1-35.1.0
Enterprise modules enabled.


ReferenceError: "tenantname is not defined"

savehttp://127.0.0.1bundles/searchguard-configuration.bundle.js:2

saveObject http://127.0.0.1/bundles/searchguard-configuration.bundle.js:9

fn http://127.0.0.1/built_assets/dlls/vendors.bundle.dll.js line 427 > Function:4

callback http://127.0.0.1/built_assets/dlls/vendors.bundle.dll.js:427

$eval http://127.0.0.1/built_assets/dlls/vendors.bundle.dll.js:427

$apply http://127.0.0.1/built_assets/dlls/vendors.bundle.dll.js:427

ngEventHandler http://127.0.0.1/built_assets/dlls/vendors.bundle.dll.js:427

dispatch http://127.0.0.1/built_assets/dlls/vendors.bundle.dll.js:140

handlehttp://127.0.0.1/built_assets/dlls/vendors.bundle.dll.js:140

[vendors.bundle.dll.js:427:155547](http://127.0.0.1/built_assets/dlls/vendors.bundle.dll.js)

For any further information please do let me know.

Best,
Yash

This is a known issue and we are already working on providing a new release that fixes it. Sorry for the inconvenience, I will keep you posted.

Hi Jkressin,

Thanks for your prompt response, I would also like report that SG icons in dark mode are not clear and SG GUI cannot pick dark mode whereas tenant information and Account overview are compatible with darkmode.

Best,
Yash

This topic was automatically closed 21 days after the last reply. New replies are no longer allowed.