Cookie and session when login kibana

Information:

  • Search Guard : 6-6.2.4-22.1

  • Elasticsearch version : 6.2.4

  • Search-guard-kibana-plugin-6.2.4-12

I created user name “mobinet” with read only mode is based on the Search Guard roles of a user.

First time I login by user “mobinet” on computer A -> It’s OK, i can see private dashboard for user “mobinet”.

After that, i logout that user and login that user by other computer B, i can’t see anything, Dashboard is blank.

But i continue login on computer A -> It’s still OK.

I dont know Why, please help :frowning:

Thanks for read my issue, sorry about my English.

U can see images for first time and secon time login bellow:

https://uphinhnhanh.com/image/1znICx

https://uphinhnhanh.com/image/1znbsV

I don’t know either :wink: but this should not happen. Your browser instances on computer A and B are completely separate from each other. If it works on A, it has to work on B as well.

On the browser where it does not work, can you open the developer tools and see if there is

a) anything logged on the console

b) anything strange in the network traffic, like a HTTP call that returns a 403 or something like this

···

On Wednesday, June 13, 2018 at 5:06:20 PM UTC+2, INTERNET OF THINGS wrote:

Information:

  • Search Guard : 6-6.2.4-22.1
  • Elasticsearch version : 6.2.4
  • Search-guard-kibana-plugin-6.2.4-12

I created user name “mobinet” with read only mode is based on the Search Guard roles of a user.

First time I login by user “mobinet” on computer A -> It’s OK, i can see private dashboard for user “mobinet”.

After that, i logout that user and login that user by other computer B, i can’t see anything, Dashboard is blank.

But i continue login on computer A -> It’s still OK.

I dont know Why, please help :frowning:

Thanks for read my issue, sorry about my English.

U can see images for first time and secon time login bellow:

https://uphinhnhanh.com/image/1znICx

https://uphinhnhanh.com/image/1znbsV